Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Δγυό χρόνια συμπληρώνονται από την Ιδρυτική Διακήρυξη του Φ.Π.Α. (13/07/07) και ήρθε η ώρα για το μεγάλο πάρτυ. Στις 23/07/09, στις φρεσκοβαμμένες εγκαταστάσεις του Φ.Π.Α. μετά τις 22.30, ελάτε να σβήσουμε τα κεράκχια. Λεπτομέργειες θα σας γνωστοποιηθούν εγκαίρως. Προτάσεις και ιδέες επιθυμητές.

Θα μπορούσαμε να το κάναμε την Πέμπτη 16/07, αλλά επειδής έχουνε συναυλία κάπχοιοι James, είπαμε να μην κάνουμε χαλάστρα στα παιδγιά. Κρίμας είναι.

Επίσης, έγινε πραγματικότητα η δημιουργία του επίσημου πλέον μπλογκ του συλλόγου (είχαν προηγηθεί άλλα δύο, αλλά ο χάκερ ο πρόεδρος ξέχασε τα πάσγουορντς και ξανάμανα από την αρχή). Αυτήν την φορά, έχουν αποθηκευτεί τα πασγουόρντσς σε θυρίδα τράπεζας της Ελβετίας, για παν ενδεχόμενο.

Ακόμη, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε στα εκατομμύρια των φίλων του Φ.Π.Α. και το logo, το διακριτικό σήμα του συλλόγου όπου με πολύ μεράκι και τέχνη και άποψη φιλοτέχνησε το διακεκριμένο στέλεχος Κώστας.Ρ.

Τα λέμε κανονικά τις Πέμπτες μετά τις 22.30 στα παγκάκχια

2 σχόλια:

  1. το εχω προσπαθήσει να το βάλω στον τίτλο,δίπλα, αλλά δεν γινεται για τεχνικους λόγους, οπότε θα προς το παρόν θα φαίνεται κάτω χαμηλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή